21:58 - Pictures


jag och alicia är grymt snygga, ohyes.
Coola brills från rut m.fl har vi också, haha :D


12:08 - nya skor osv

godmorgon.
Klockan är drygt tolv och jag vaknade nyss. Inte likt mig må jag säga. Inte alls likt mig. Tillbringade dagen med Johanna i stan för att kolla mellandagsrean och kom hem med skor (monki), en t-shirt (carlings) och lite annat smått och gott.




20:12 - Julafton

godkväll. Idag är det julafton. Julkänsla? Nejnej, men shitsame.

Har fått en massa random grejer, det var typ bara tre saker som jag blev glad över. Cash, vita converse (<3) och ett kaninhinder. Whatever, alice fick en kanin som hon döpte till Jasmine av alla namn. Herregud. Den får kallas Yas. Hehe. 

Fick en iphone, men jag vettefasen om jag vill ha den. Beslutsångest ohyes. Fick även en massa presentkort och som sagt pengar som jag ska gömma på nått smart ställe för annars är dom borta imorgon. SlösARN is in tha house.

Time to public.


10:33 - waaah, jul?

godmorgon eller vad man säger.
Hm, idag är det dagen innan julafton, tjugotredje december. Det känns helt wierd, vadå jul? Jag känner ingen julstämning trots att granen står pyntad och klar i vardagsrummet och julklapparna är inslagna i papper med tomtar och snögubbar.

Dessutom ligger hela göteborg i dränkt i snö, det känns som jag har hamnat i Hemsedal eller något. Träden är inte grön/bruna längre, dom är vita. W-I-E-R-D som man säger. wierd.

Skulle träffat julia och victor idag men det blev inte så, för Julia skulle passa sin syster och victor vettefasen. Träffar väl honom ikväll eller något. Ska på liseberg med Linnea också, fett mys. Ska ta med kameran så bloggen inte blir så jävla tråkig, hehe.

Fick mina betyg igår förresten - okej jag är nöjd. Iallafall ganska. waah, dax att söka till gymnasie snart också.

Nu ska jag fixa ta på mig fett mycket kläder för jag ska ut i snön med elias.



Bild från februari i år.


21:03 - Uppdatering osv

Godkväll.
Jag vet, jag har inte uppdaterat men orkar man inte så orkar man inte.

Fredags - innebandyturnering i hallen. Felicia, Jochnan, Sofia, jag och SO-Anna i ett lag. I dom andra lagen var det bara killar, så vi var dom enda tjejerna. Vi va sjukt bra, haha. Tillbringade kvällen med Johanna mfl. hemma hos henne och Johanna och jag bakade halvgoda chokladbollar halv tolv, haha.

Lördag - Vican och jag drog in till staden för att shoppa julklappar. Några hann jag med iallafall, haha. Träffade Sophie också men vi orkade inte kila till Liseberg så vi struntade i det och stack hem.

Idag - städade mitt rum, städade elias bur och drog till maxi och kollade film med Victoria. Skulle träffat victor men det blev inte så.

Imorgon är det måndag. Kul.
Iallafall, planerna ser ut skola+mazi+dubbel ridlektion.
Jag kommer dö om inte jag blir nöjd med håret :( bara så att alla vet. ¨

pussochkram


19.49 - time's passing by

Onsdag idag. Herregud, tiden går fort. Gick hem från skolan vid halv ett för mitt huvud total exploderade, och sen dess har jag inte gjort något vettigt alls. Sov någon timme, sett klart Alla Älskar Alice och gårdagens avsnitt av Andra Avenyn. Ska renskriva våran spanskapjäs nu, woho. Kan jag inte alla repliker på måndag med korrekt uttal går jag från VG till G. KUL! Nu jävlar ska det pluggas.


21:55 - meninglöst inlägg

Lite uppdatering om vad som händer i mitt liv just nu.

- jag har börjat knarka lars winnerbäck på heltid nu - kom änglar & stackars <3
- mmatteprov imorgon, wish me fucking luck för det kan behövas.
- nio dagar kvar till julafton och jag orkar inte köpa julklappar.
- jag känner att folk är bra på att svika just nu.
- det finns två personer som jag verkligen behöver träffa men det vet dom inte
- det finns så sjukt mycket jag vill ha men inte vill köpa. (det låter lite smått random, ja)
- jag saknar juni och juli månad något otroligt och jag längtar till sommar -10.

osv


18.47 - going to elin

tjjenare! snart drar jag till elin, det kommer bli en nice kväll ikväll. Dansuppvisningen gick åt helvete </3 hehe. Uppdaterar mer någon annan dag, todeloo!



22.08 - Hiss & Diss

Veckans hiss:
Idrottslektioner - perfekt när man verkligen inte orkar alla NO/SO/SV/ENG osv lektioner där man i stort sett bara låser in sig i dessa klassrum som ofta har förjävlig luft. Stor hiss till idrottslektioner där man faktiskt kan koppla bort att första världskriget började år nittonfjorton och att endangered betyder utrotingshotad.

Fredagar - Med bara tre lektioner på schemat så är fredagen den absolut bästa skoldagen, och dessutom betyder fredag helg! love love love it.

Presenter - hihi, jag älskar presenter. Fick nyss DKNY parfymerna Red delicious och Be delicius av pappa som har varit på kortvisit i London. Hehe, i'm happy!



Veckans diss:
Fake friendship - det säger väl sig själv?
Läxor - för er som går i skolan säger det sig själv - jag är bara så glad att det är lov snart!
Folk som inte vågar säga vad dom tycker & tänker - ... ni fattar

 



16:48 - klagomål och mr winnerbäck

tjoho.
nu känner jag för att klaga lite, så håll i er.
Jag orkar inte. Jävla skolarbete, puss. Gymnasievalsångest 6 veckor för tidigt. Falska såkallade vänner, får ingen julefrid (snarare dubbelt så stressad). FUCKING LÄXFÖRHÖR! jag hatar mörker, dålig hy, självförtroende försvunnet, ring om du vet vart det är! osvosvosv

sådär ja.
Har förövrigt dansträning om en timme, SWEET! Förövrigt knarkar jag Mr Winnerbäck just nu. Måste köpa julklappar snart också, men vad önskar sig folk egentligen? Det blir väl skumtomtar till varenda jävel om jag inte kommer på något bättre.

stackars dom stänger in sig hundra dagar utan heder <3





22.44 - kvällsupdate

godkväll.
har inget speciellt för mig denna lördagskväll, har ärligt talat väldigt tråkigt men är helt galet trött så skulle inte orka något annat än all slöa framför datorn. Kollade in Jensen Gymnasium idag med Linnea och vettefan om det är någonting för mig alltså. Vi får se, tack och lov så är senaste dagen för gymnasieval den första februari -10. Ett tag fram till dess iallafall.

Drog även runt lite på stan och inhandlade jeansleggins, tröja och ring, de två sistnämda från BIKBOK och jeanslegginsen från Gina. Ingenting jag orkar visa nu, haha. Whatever.


minnen <3

 



22.03 - Falsksång och rep

tjenatjena (årets solbränna)
har inte uppdaterat på några dagar men vafan. Uppsjungning idag för Thomas och någon tjej - fyfan vad nervöst det var. Falsksång osv men vafan, han tyckte att jag träffade nästan alla toner iallafall, själv tyckte jag det gick åt helvete. Jävla nervositet säger jag bara. Tror jag får MVG iaf, han sa att jag skulle bli väldigt glad när jag öppnade dokumenten med betygen så vi får hoppas på det bästa, haha.

Har även hunnit med TVL rep ikväll, trevligt det. Och nu ska jag sova, ska bara städa upp lite i mitt rum.



för vi dansar i takt till ljudet av dina hjärtslag
RSS 2.0