11:42 - Rain

sitter i skolan, har snart svenskalektion och sen idrott. Det ösregnar ute och ikväll lämnar jag Sverige för Tyskland. Hatar att åka bort så fort det det händer något roligt. Drar till Rom från Tyskland på lördag, fattar dock inte vad jag ska göra där. Får väl sitta på hotellrummet och kolla ut på regn som faller. fan va kul (nej)
Är fortfarande lack på det mesta - skolan, folk, sånglektionerna, elias. Känner bara för att byta ut allt. Kanske ITG mot L&Bskolan, folket mot riktiga vänner, sånglektionerna mot fotbollsträningar etc. who knows.
nu: spotifylista inför resan
hejs

12:20 - fuck this shit i'm giving up

jag är rätt nere nu.
fick g+ på en redovisning som skulle kunna fått MVG på. Jag gjorde allt fel. Verkligen allt. Läste innantill, hakade mig, väldigt dålig powerpoint, fel ordval. you name it.fuck att jag satt flera timmar och skrev för att få ett bra resultat, jag kunde lika gärna gjort som dem andra och skrivit om morötter, igelkottar eller något likanande.
Allt skolarbete skiter sig nu för tiden, vad jag vet kommer bara få VG i A&S, resten blir g. vad håller jag på med? fuck this.


Sitter för tillfället på en engelskalektion och kollar på en random film om skolskjutningen i USA för typ 11 år sen. Som ni kanske märker är den inte särskilt intressant. Sedan blir det webbdesign, wiho.
Dagens planer: Skola, träffa filipha, träffa och äta med victoria, packa och sånglektion.
hejs

19.32 - Didn't we almost have it all - Timo Räisänen


Nitton femtiofyra

rädslan skär som en kökskniv inom mig
och det är ett under om blodådrorna inte skadas

och din väg igenom mina tankebanor
går så fort och jag hinner inte stoppa dig

varje mening saknar betydelsefulla ord
det är bara bokstäver
som har beblandats i en himmelsk röra

19:31 - You're will be the one, who cannot talk

wah! jag vill skriva men kommer inte på något att skriva.

dagarna rullar på, börjar bli rätt segt med skola nu alltså. har ingen lust, det känner som lektionerna bara segar på och det enda jag gör är facebookar. Trivs men trivs inte. Vill men vill inte. Har ingen lust att träna heller, alla bara klagar ändå.

På fredag drar jag till Rom, ska bli nice att komma bort i några dagar. Höstlov<3
en positiv sak med hösten är mörket. det är det mysigaste som finns att vakna upp klockan sex, tända några ljus i fönstret och sätta på lite go musik för att vakna på riktigt innan en ny skoldag. Dock luras man att tro att klockan är mycket mer än vad den egentligen är på kvällarna.





i fredags var jag hemma hela dan, kände mig jättesvag och orkade inte något. fucking feber.
i lördags var jag i stan och drev runt, och sedan kom till Filipha till mig. Sen kom Vican, Martina och Elvina också. Och Sebastian, Emil, Olle och Alma.
i söndags fikade jag hos farmor, pluggade hästkunskap och drev runt i amhult.

fun life, jajjamän
addio 

16:31 - Till Emelie





19:18 - GP-Ponnyn



tillbringade dagen på bulycke med elvina, trevligt.
gt-ponnyn kval.
elak kamera + snabba hästar = dåliga bilder.
bjuder på de bästa
nu: mat
sen: plugg
imorgon: skola

22:22 - Expresso House besök



söndagen tillbringades mestadels med världens bästa
drog in till stan och tog en fika på e-house, big love.
girl you are amazing

nu: SOVAAAAAA
hejs

11:29 - MVG+

Skoldagen igår sög. Fast jag fick MVG+ på arbetsmiljö & säkerhetsprovet, så det va ju lite positivt iallafall. Efter skolan drog jag till Patrik på Mazi. Han är så jävla klockren och go den killen.

 


Sen drev jag runt i stan tills jag träffade Amandus och Oliver på McD. Dom skrattade så jävla lokalen stirrade, hahaha. Amandus hade tydligen fastnat i buss/spårvagnsdörrarna och det hade tydligen varit väldigt roligt. Är jag förvånad över att just Amandus hade lyckats med detta? Nä, inte direkt.

 

Sen mötte jag upp Emma och Kasper på Lindex, för de Forsviks har fått ännu ett syskon, en liten tjej. Vi gjorde inte särskilt mycket, typ drog till Centralen och satt där en stund. Sen gick falkfan och filip förbi också. Alla är verkligen överallt, hela tiden.

 

Sitter och chillar på lunchrasten nu, finally fredag götttt.
au revoir

15:37 - I'm in love


10.02 - Bättre sent än aldrig



nu ska det pluggas, hejs <3

11:37 - Friday

sitter i skolan, förvånad? inte jag heller.
har svenskalektion om typ tjugofem minuter, trevligt. Sen är det bara en lektion kvar, idrott <3

 

Tillbringade gårdagens kväll på ica/skutehagen Fanny, Oliver, Amandus och några till. Har lite bilder från det som jag postar ikväll. Innan jag träffade dem var jag ute i hjuvik och fotade, what a evening. Knäpptyst, lagom kallt, solnedgång och molnfri himmel. love it! <3

 

bild från igår, oredigerad som fan.
du skär - lasse lindh
big love

 

addio


för vi dansar i takt till ljudet av dina hjärtslag
RSS 2.0