18:22 - Elias in action




 






15:09 - Bilder från igår

   
   
bilderna är klickbara


19:59 - Tidsfördriv och idolkollande

nittonde november började med att jag vaknade vid halv åtta, tog bussen tillsammans med massa polare tio över nio och hamnade på heden. Där var det menat att vi skulle åka skridskor men det regnade så det var typ ingen, förutom felicia och några till, som ville, så efter många om och men så drog jag, lisa, frida och fanny upp till ett random museum och fixade en lapp om att vi hade varit där och kollade lite tavlor och sånt, trevligt trevligt. Sedan drog jag och Lisa in till nordstan och träffade hennes polare, och drygt två timmar senare kom Josefine och Linnea + Filipha och Samira en stund. Vi käkande lunch och sen skulle alla hem förutom jag och Linnea, så vi stannade kvar. osvosvosv, och vid fem kollade vi på Karolina & Nicklas från idol. Intressant dag, ja.





21:40 - Musikteori och skridskoåkning

no woman no cry - waterloo - i walked the line - fear of the dark osv
musikteori är roligt men dock så uttjatat efter fyra timmar, hehe. Imorgon är det så kallad hälsodag i skolan och jag, johanna, felicia, linnea mfl ska tydligen åka skridskor på heden, enda problemen är att det har regnat hela dagen och det kommer regna imorgon också. verkligen awesome.

nu ska jag slå mig ner framför tv;n en stund innan jag somnar, jag är helt stört trött.


16:37 - Måndag

god eftermiddag.
Första skoldagen på vecka 47 har passerat och jag fick blandannat veta att jag har NO prov nästa vecka. Kuul liksom, verkligen. Nu ska jag plugga engelska, prov på fredag!



17:59 - Nya skor


Fin bild, jag vet hhehe.
DinSko, 499kr


18:38 - Not again

äntligen fredag!

Kom hem från dansen för drygt en halvtimme sedan, det var lite flummigt och jag snubblade på mina egna fötter ett x antal gånger men det löste sig, haha. Sitter och fixar mammas present just nu, tanten fyller år idag. Jag trodde det var 48 hon fyllde tills jag nyss kom på att det kanske är 47. Jag har ingen koll, hehe.

Dagens låt: Manda - Not again

 


19:20 - tvl-rep och matteprov

godkväll. har inte hunnit uppdatera på några dagar men jag har verkligen inte haft tid. Rep igår och hur det gick skall vi inte tala om :/ not good at all. Men dom andra var typ awesome som vanligt, hehe. Kollade även när Jessica mfl uppträdde och fyfan vad den tjejen är bra. Helt otroligt alltså.

Matteprov idag, det gick typ sämst. Eller ah, jag vet inte alls hur det gick men det löser sig säkert, haha. SV prov på fredag samt engelskaläxa till samma dag. I love school!


20.30 - Lies beyond

can't compare our connection with
anything that I experienced or felt.
If we give eachother time and space
We can land in what we call harmony


Idag har alla klagat på mig, speciellt de som jag egentligen tycker är rätt chill. don't like.
ha ett kul liv. 


18:10 - Two pictures from today





 


13:37 - ELIT!

Jag hatar matte, svenska språket är krångligt och det är skola imorgon. Ni fattar.  Jag behöver väl inte skriva något mer om det? Great.

Ska äta lunch om en dryg halvtimme och sedan ska jag försöka få med victoria ut på en promenix, för det är precis vad jag behöver efter några timmars plugg. Uppdaterar ikväll.


00.07 - Lyckad Lördag

shit, det är söndag. Iallafall, lördagen tillbringades non-stop med Victoria och vi hann med en massa coola saker, typ som att chilla sönder på Expressohouse i NK huset, åt lunch på vårat favoritställe cafe du nord och kollade i affärer. Käkade även B&J glass på centralstationen, kollade Gossip Girl osv. Lyckad dag med andra ord. Senare idag, alltså när jag har sovit några timmar, ska jag börja min trevliga söndag, jag ska plugga... inte roligt, men två (eller om det var tre) prov väntar i veckan som kommer. great...

Nu ska jag sova.


23.44 - Bloggfix och godnatt

Nu har jag fixat lite med kod- och stilmallen, visst blev det snyggt? Jag är supernöjd, för idag iallafall. Nu ska jag städa lite för mitt rum ser ut som ett bombnedslag och sedan ska jag äntligen sova, woho! Jag är helt stört trött just nu, haha.

 


17.10 - Fredagsmys

godkväll. Nu är det äntligen fredag (woho!) och i helgen ska jag plugga, plugga och åter plugga. Och kanske träffa någon polare eller så, men emily är sjuk  (krya på dig! <3) och filipha skulle tydligen vara med tobbe. Sweet. Men vafan, det löser sig.

Spelade förövrigt basket på idrotten idag och det resulterade till att jag fick en liten smäll i huvudet, lovely.
Dagens låt: James Morrison - You make it real




13.08 - fixning av nya bloggen

Ny blogg, nya möjligheter.
Jag tröttnade på min gamla, kort sagt.




för vi dansar i takt till ljudet av dina hjärtslag
RSS 2.0