16:58 - Jump


Kaninhoppning på (hög) nivå.
<3

 


10:55 - Citat (28 juni)

Ekman: Åh det va så tråkigt, åh det va så tråkigt men det va rätt kul endå.

00:34 - Fem bilder från Italien






yeah, coolish pictures.
kom hem i söndags morse och tillbringade dagen med Victoria. Måndagen börjades med att jag städade min garderob (och det tog en stund..) och sedan gick jag och Vic till ICA MAXI där vi köpte bland annat jordgubbar. Sen tog vi bussen hem och sedan drog vi ner och badade med Dolph Lundgren. Stört kul, haha. Sedan hem, baka och äta tårta och kolla på The OC. Sedan vid typ 22 kom min fjolla Sebastian och Filip, goaa killar.

Och nu ska det ... sovas <3

 


19:13 - Mot Italien

Tjoo :D nu sitter jag på flygplatsen och bloggar från mobilen. Om drygt en timme går planet mot Italien om allt går som det ska, så detta blir sista inlägget innan jag lämnar Sverige :) ha det kanon i Svea Rike, toodeeloo

20:34 - Thanks for the memories



31/5 - 20/6 
Tack för alla fina minnen som vi delar 
känner rädslan nu för skillnaden att leva.
Spelar ingen roll nu om det är du och jag,
för bara du är lycklig så kommer livet sluta bra!


 


11:32 - I'm lost without you

sunday.
imorgon har det gått en vecka sedan jag slutade grundskolan och fick sommarlov. En allmänt grym vecka. Vädret har varit mestadels kanon och jag har träffat nytt trevligt folk. Många underbara ridturer med Victoria i skog och mark. Fan va lyckan har funnits överallt, men snart är den slut.

Eftersom jag åker till Italien (-.-) på tisdag så ska två andra tjejer tydligen hyra mina älsklingar sista veckan i Juni. Överlämningen sker ikväll, så innan det ska jag och vican rida till Militärområdet och ha picnik, tänkte att det blir en mysig avslutning på tre underbara veckor.




Lukas och Vican i morse, yeahh :D


santos
du är det finaste jag vet
och jag älskar dig så jävla mycket
Våran tid är snart över
Den kommer kanske aldrig mer
Så tack för alla minnen
Tack för alla oförglömliga skratt
i love you, now and forever.



 


16:02 - Elias & Yasmine (pictures)



 


16:01 - Sweet ... 18?


18årsfest.
like to 1000.

 


21:05 - Shopping dirr


tillbringade torsdag den sjuttonde juni med världens bästa julia.

Vi åkte in till stan, och det resulterade bland annat till skorna på bilden. Lite stora men råsnygga. Köpte också en t-shirt på gina och en velour(?)tröja på bikbok och lite annat. Sen åkte jag hem, hämtade alice på vägen och satt en stund vid datorn innan jag moppade iväg till Lukas och Santos med Victoria. Hästarna hade fan blivit hypnotiserade för båda betedde sig väldigt harmoniskt och lugnt. Wierd..

Ikväll blir planerna att ta det lungt, chilla sönder.
vi hörs, pusshajj

 


09:29 - In my Ipod v.24






Sidney Samson - Riverside



Tee - Fuck kärlek



Sarah Dawn Finer - Moving on

 


22:32 - Some pictures from today



tillbringade dagen med julia
girl i love you

sedan red jag med Victoria.
Skrämd ponny = troligen stukad/vrickad fot. Trevligt.
Skolavslutning imorgon.
<3


 


10:33 - Weekend update

TJOHEJ.
festen/balen var riktigt jävlga lyckad, det är stört hur kul jag hade. Men aj mina vader, aaja that's life, fett värt iallafall.

igår (lördag) vaknade jag upp, svintrött, av att farmor ringde vid typ tio. Pratade med henne en stund, sen dusch, fix och städning. Vid typ tre kom Andreas och strax efter det kom juulia <3 Tillbringade alltså eftermiddagen och kvällen med dem + Witte, och vid 23,00 kom Ekman, Daniel och Filip, yeah. Och Alicia och Vican kom vid 12. Hi-tech Alicia hade bula i skallen (n) om ni ville veta.

Idag skulle jag egentligen åkt upp till dalsland för att fira farmor och farfars bröllopsdag men fick veta för en liten stund sen att farmor är sjuk så det är inställt. Så det blir att hitta på någonting i solen istället. Japp. Ni läste rätt. Solen skiner (för första gången på ... över en vecka?) amazing. Nu ska jag upp och hoppa, todelooo!

12:42 - Friday (time for prom)

tjenahallohej. dålig uppdatering jag vet men idag är det iallafall fredag.

Om fyra timmar ska jag vara i skolan igen, wiho .. dax för bal/avslutningsfest, jag är grymt taggad! haha. Innan det ska jag rida med Louise, mysigt. Nu ska byta om till ridkläder (I HATE RAIN)och sen käka. Vi hörs, pusshaj!

 


22:25 - Redbull

jag orkar inte älska dig längre
när jag innerst inne vet att du inte älskar mig.
Jag har lurat mig själv för många gånger nu,
men jag går inte på det längre.

det tar på krafterna
att ständigt hoppas, att ständigt vilja veta
fan jag behöver redbull.

det är svårt som fan att läsa av dig, vet inte vad du menar
inte vad du känner
inte vad du vill



blä, nu skiter jag i dethär. Det får gå som det går.

 




18:29 - Helguppdatering

godkväll.

igår (lördag) började med att jag och Elvina red ut barbacka klockan sju på morgon, fett mysigt. Vädret var kanon så vi red ner till havet. Lukas var superrädd för sanden, Santos också till en början. Men sen efter en viss tids övertalning gick dom faktiskt ner i sanden och sen vidare till vattnet. Mycket imponerade. Sen kom det ett gäng med random killar/gubbar med en filmkamera, leeskigt.

Sen efter vi hade lämnat Lukas och Santos i hagen så åkte vi till Bulycke för att rida igen. Jag red Bibbi och det gick åt helvete. Även idrotts-Mariette red i samma grupp, awesome. Efter det åkte jag hem och sedan mötte jag julia i majvik. Någon timme senare åkte vi in till liseberg där vi tillbringade eftermiddagen. Bäst fan, julia i love u.
Blev misstänkta för ett hattrån också, haha. Made my day.

Idag, söndag, har jag varit med andreas, julia, witte och felicia, fett mys. Ni är bra. Vi solade, pratade osv. (intressant)

nu ska jag fan sova, är råtrött. Om typ en timme kommer emily och då ska vi rida, wiho :DD
pusshej.






för vi dansar i takt till ljudet av dina hjärtslag
RSS 2.0